Nieuwe trailer Metegol

Metegol

Meer beelden uit het geanimeerde avontuur over tafelvoetballers.

MetegolMetegol (Foosball in het Engels) is de eerste animatiefilm van Juan José Campanella, de Argentijnse regisseur van de Oscarwinnende liveactionfilm The Secret in Their Eyes. Hij werd bijgestaan door de ervaren animation supervisor Sergio Pablos (Despicable Me, Rio).

Het verhaal draait om de jonge Amadeo, die als kind in één ding uitblonk: tafelvoetbal spelen in het café van zijn vader. Amadeo heeft altijd al een oogje gehad op Laura, maar hij is te verlegen om het haar te zeggen. Aan zijn rustige leventje komt echter een einde wanneer een wereldbekende voetbalkampioen terugkeert naar het dorp en hem uitdaagt voor een wedstrijd waarbij erg veel op het spel staat. Met de hulp van enkele tot leven gekomen figuurtjes van een tafelvoetbalspel, gaat Amadeo de uitdaging aan.

De film is een coproductie van Spaanse en Latijns-Amerikaanse studio’s en is met een budget van ruim 15 miljoen euro een van de duurste Latijns-Amerikaanse producties van 2013. Een berekend risico, zo blijkt. In Argentinië kende Metegol de beste opening ooit voor een Argentijnse bioscoopfilm, ondanks de sterke concurrentie van grote Hollywood-titels zoals Monsters University en Despicable Me 2.

Tweede, Spaanse trailer voor Metegol (die daar Futbolín heet)

(Via Arte y Animación en Variety)

Lees ook:Trailer Metegol
Lees ook:Nieuwe teaser Metegol
Lees ook:Nieuwe teaser voor Foosball-film
Lees ook:Oscarwinnaar brengt tafelvoetbal tot leven
Lees ook:Meer Despicable Mini-Movies

Eén reactie op “Nieuwe trailer Metegol

  1. TAZ

    leuke trailer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.