Shark Tale en Toy Story 2 op de Nederlandse tv

Morgen, vrijdag 17 augustus, wordt de animatiefilm Shark Tale uitgezonden op de Nederlandse zender SBS6. De film begint om 19.00 uur.

Op vrijdag 24 augustus wordt het wat interessanter met Toy Story 2 op RTL5 om 20.30 uur. Dit is één van de weinige voorbeelden in de filmgeschiedenis waar het vervolg beter is dan het origineel.

In de Dreamworks animatiefilm Shark Tale hoor je de stemmen van Will Smith, Robert De Niro, Angelina Jolie, Renee Zellweger, Jack Black en zelfs Martin Scorsese! "De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt." (Bron: SBS6)

Trailer Shark Tale

In Pixar’s derde animatiefilm Toy Story 2 hoor je de stemmen van Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Joan Cusack en John Ratzenberger. Toy Story 2 neemt je mee naar de wereld van het speelgoed. Woody, Andy’s favoriete cowboypop wordt ontvoerd door Big Al, een gretige poppenverzamelaar. Buzz Lightyear en zijn speelgoedvrienden trekken op avontuur om Woody uit deze penibele situatie te redden.

Trailer Toy Story 2

Lees ook:Disney en Pixar bevestigen Toy Story 3
Lees ook:John Lasseter ontkent Toy Story 4 niet
Lees ook:Tv Tips Paasvakantie
Lees ook:Toy Story 3 plot bekend?
Lees ook:Voert John Lasseter zelf de regie over Toy Story 3?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.