Madagascar pinguïns krijgen hun eigen show

Het zat er al aan te komen: de kerstspecial A Christmas Caper (binnenkort op uw animatieblog) was slechts het begin want nu krijgen de pinguïns uit Madagascar hun eigen computeranimatieserie. In samenwerking met Nickelodeon zal Dreamworks Animation een reeks van 26 afleveringen maken met de ‘originele’ titel The Penguins of Madagascar.

Met de vervolgfilms Madagascar: The Crate Escape en Madagascar 3 in het vizier, kan dit wel eens een slimme en winstgevende zet zijn voor de Californische animatiestudio…

Voor wie zich het niet meer zo goed herinnert: de pinguïns Skipper, Kowalski, Rico en Private zorgen op hun eigen manier voor orde in de chaos van Central Park Zoo in New York. Aan de hand van hun diverse militaire operaties, tot in het kleinste detail gepland, hielp het viertal de hoofdrolspelers van Madagascar ontsnappen uit de zoo. De serie speelt zich af in dezelfde zoo, waar Julien, koning van de lemuren (Madagascar aapjes) en gerenommeerd feestbeest de nieuwe buurman wordt van de ordelijke pinguïns. Hij zet meteen de boel op stelten en het spreekwoord ‘opposites attract’ is allerminst van toepassing. Het wordt de pinguïns moeilijk gemaakt om de rust in de Zoo te garanderen.

Jeffrey Katzenberg, de grote baas van Dreamworks Animation, zegt in een interview dat The Penguins of Madagascar de start is van een lange samenwerking met Nickelodeon. Met andere woorden: we mogen nog een heleboel spin-offs verwachten! Begin 2009 gaat The Penguins of Madagascar in première op Nickelodeon Amerika.

Lees ook:
- Eerste beeld Madagascar 2: The Crate Escape 
- Dreamworks slaat door met animatiesequels

Lees ook:Nieuwe foto’s Madagascar: Escape 2 Africa
Lees ook:Pinguïns uit Madagascar krijgen eigen film
Lees ook:Eerste teaser-trailer Madagascar 2: The Crate Escape
Lees ook:Intro pinguïnfilm
Lees ook:Nieuwe pinguïnbeelden

4 reacties op “Madagascar pinguïns krijgen hun eigen show

  1. esteban

    Ben ik dan écht de enige die deze pinguïns niet grappig vond? :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lukas

    Ik heb Madagascar niet gezien, het kerstfilmpje vond ik wel erg leuk. Als de serie van diezelfde kwaliteit is juich ik ze toe.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hans W.

      Helemaal mee eens….:)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.