Harold & Kumar als animatieserie?

De kans bestaat dat het duo straks ook in geanimeerde vorm verschijnt.

Deadline meldt dat Lionsgate TV plannen heeft voor een animatieserie met Harold en Kumar, twee personages uit drie komische speelfilms (live action). Zenders als MTV en Comedy Central zijn naar verluidt geïnteresseerd in het project.

Na Harold & Kumar Go to White Castle (2004), Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008) en A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) komt er dus mogelijk ook een geanimeerde tv-serie rond het duo. Hun hoofdactiviteiten? Zuipen, wiet roken en daardoor steeds in foute situaties verzeild raken.

In A Very Harold & Kumar 3D Christmas is een kort stukje stop-motionanimatie te zien (zie onderstaande trailer), maar als de tv-serie groen licht krijgt, wordt er wellicht een sneller produceerbare vorm van animatie gebruikt.

Schrijvers Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg zouden het script voor hun rekening nemen en John Cho en Kal Penn zouden hun stem lenen aan hun geanimeerde alter ego’s. In een interview met Collider vertellen de schrijvers dat animatie perfect is voor de gekke ideeën die in live action veel te duur zijn om uit te voeren. Bovendien kunnen ze sneller te werk gaan dan bij een film, waardoor ze de inhoud actueler kunnen houden.

Trailer voor A Very Harold & Kumar 3D Christmas (18+)

Lees ook:Warner Bros plant Rascal Raccoon-film
Lees ook:Eerste blik op tekenfilmserie Crash Canyon
Lees ook:A Fairly Odd Christmas aangekondigd
Lees ook:Tim Burton plant Night of the Living
Lees ook:Eerste plaatjes uit The Smurfs: A Christmas Carol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.