Geweld(dad)ige teaser voor The Goon

Bekijk de geweldige teaser voor The Goon

Je houdt van monsters, sexy meiden, explosies en zwarte humor? Dan is de brute animatiefilm The Goon écht wat voor jou. De eerste fragmenten geven alvast een prima beeld van wat je mag verwachten. Waarschuwing: Niet voor gevoelige kijkers!

Afbeelding uit The GoonOver enkele dagen barst in San Diego Comic-Con los, een gigantisch evenement waar onder andere een heleboel nieuwe films en strips worden voorgesteld. MTV kreeg alvast een stukje van de teaser die daar aan het grote publiek wordt voorgesteld.

Op de persvoorstelling zal ook acteur Paul Giamatti (de stem van Frankie) aanwezig zijn, net als producent David Fincher die in het verleden films als Se7en, Fight Club, Zodiac en The Curious Case of Benjamin Button regisseerde. De animatie komt uit de talentvolle Blur Studio.

Afbeelding uit The GoonThe Goon is een geweldige stripreeks van Eric Powell over een enorme spierbundel (The Goon) en zijn maatje Franky (het schriele mannetje in het witte shirt). Samen werken ze voor een gevreesde maffiabaas en belanden ze van de ene levensgevaarlijke situatie in de andere. Bovennatuurlijke wezens zoals zombies, vampieren, weerwolven en gigantische chimpanseemonsters delen vaak in de klappen als ze het duo in de weg staan. De albums zijn verre van politiek correct (bejaarden en kinderen afrossen? geen probleem!) en de dialogen zitten vol hilarische, zwarte humor. Wat wil je nog meer?

Update: Dat de stijl van de knappe comics goed bewaard bleef, kun je zelf controleren via deze link. Daar vind je, in een .rar-bestand (13 MB) het eerste stripalbum van The Goon.

Update 24 juli 2010: De volledige trailer voor The Goon staat inmiddels ook online!

Eerste teaser voor The Goon

(Via MTV, met dank aan Mike en Jeroen voor de tip)

Lees ook:The Goon: Zombies zijn er om kapot te slaan
Lees ook:Zombies pesten in eerste trailer voor The Goon
Lees ook:Poster The Goon bekend!
Lees ook:Artwork voor The Goon
Lees ook:The Goon zoekt sponsors

5 reacties op “Geweld(dad)ige teaser voor The Goon

  1. DragonMaster

    AWESOME teaser! Helemaal mijn ding. :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jordy

    Can’t wait! Heb alle comics.. echt een aanrader mocht je eens wat van Dark Horse willen kopen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Junaid

    Oh heel nice! zijn de strips ook met zombies?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Met elk mythisch wezen dat je maar wil, inclusief een heleboel mutantenversies die je zelfs niet na een flinke paddotrip had kunnen bedenken. Ik zal eens kijken of ik geen voorbeeldje voor je kan vinden. Edit: gevonden!

        /   Beantwoorden  / 
  4. Jeroen

    Yep, looks quite amazing. :T

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.