The Goon zoekt sponsors

Online inzamelingsactie moet Hollywood overtuigen dat animatiefilms die niet voor kleine kinderen bedoeld zijn, tóch een grote doelgroep kunnen bereiken.

Het is ondertussen al meer dan twee jaar geleden dat de eerste teaser opdook voor The Goon en de mensen achter de geplande animatiefilm, gebaseerd op de gelijknamige strips van Eric Powell, zijn er nog steeds niet in geslaagd om een budget bijeen te sprokkelen. Dat komt natuurlijk omdat Hollywood niet gelooft in volwassen animatiefilms vol monsters, sexy meiden, explosies en zwarte humor.

Om potentiële investeerders alsnog te overtuigen, hebben producent David Fincher (Se7en, Fight Club), animatiehuis Blur Studio en uitgever Dark Horse een Kickstarter-campagne gelanceerd. Met de 400.000 dollar die de filmmakers bijeen hopen te sprokkelen, wordt een story reel gemaakt voor de volledige film.

Met die montage van storyboards en een voorlopige geluidsband willen de makers opnieuw aankloppen bij Hollywoods rijke studiobonzen om hen te overtuigen van de publieke interesse. Clancy Brown zou voor de film de stem inspreken van spierbundel The Goon, terwijl Paul Giamatti de rol van Frankie vertolkt.

Fans die nog steeds uitkijken naar de geanimeerde adaptatie van de geweld(dadig)e strips, kunnen nu zelf een duit in het zakje doen en doneren via Kickstarter. Voor gulle sponsors zijn er allerlei beloningen (van posters tot gepersonaliseerd artwork).

Komische oproep van de filmmakers

The Goon – Movie Proof of Concept Trailer

(Met dank aan Ian voor de tip)

Lees ook:The Goon: Zombies zijn er om kapot te slaan
Lees ook:Zombies pesten in eerste trailer voor The Goon
Lees ook:Poster The Goon bekend!
Lees ook:Artwork voor The Goon
Lees ook:Geweld(dad)ige teaser voor The Goon

2 reacties op “The Goon zoekt sponsors

  1. DragonMaster

    Hell yeah! Deze film moet er echt komen. Ik dacht dat ie al lang in productie was. Dat Hollywood deze film eens maakt in plaats van Twilight 17 en Pirates Of The Caribbean 38.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 5tarvin

    en van blur studios
    dus is nog kwaliteit ook

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.