The Goon: Zombies zijn er om kapot te slaan

Een belangrijke mededeling van The Goon: Wat moet je doen als je ’s avonds over straat loopt en een lelijke zombie tegen het lijf loopt?

The Goon is zo een van die animatiefilms die iedereen meteen wil zien (nou ja, ik toch), maar waar weinig geldschieters in willen investeren omdat de ingrediënten (monsters en extreem geweld) niet tot de standaard brave familiefilms behoren.

De film is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Eric Powell (uitgegeven bij Dark Horse Comics) en wist David Fincher als producent te strikken. De topanimatie is het werk van Blur Studios en bevat de stemmen van Clancy Brown en Paul Giamatti.

Het verhaal gaat over The Goon (een enorme spierbundel) en zijn maatje Franky (een schriel mannetje in een wit shirt). Samen werken ze voor een gevreesde maffiabaas en belanden ze van de ene levensgevaarlijke situatie in de andere.

Onderaan vind je een oude testanimatie die ter promotie van de film werd gemaakt. Vorig jaar verscheen de briljante trailer met animatie die om van te smullen is – als je van zwarte humor en zombiebloed houdt. Helaas zoeken de makers op dit moment nog steeds naar investeerders. Laten we hopen dat ze die snel vinden.

Oude testanimatie voor The Goon

(Via ComingSoon)

Lees ook:Geweld(dad)ige teaser voor The Goon
Lees ook:Poster The Goon bekend!
Lees ook:Zombies pesten in eerste trailer voor The Goon
Lees ook:David Fincher maakt animatiefilms The Goon en Heavy Metal
Lees ook:The Goon zoekt sponsors

Eén reactie op “The Goon: Zombies zijn er om kapot te slaan

  1. TAZ

    ik ken al een aantal animatiefilms met horror zoals resident evil: degeneration, dead space: downfall & dead space aftermath maar een animatiefilm met horror en ook nog humor erin dat belooft nog wat te gaan worden :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.