Surf’s Up en Meet The Robinsons in de bioscoop

Hoera! Sinds gisteren draaien de animatiefilms Surf’s Up en Meet The Robinsons in de Nederlandse bioscopen. Dit fijne nieuws wordt echter meteen begeleid door een grote domper: de taal. De originele, Engelse versie is namelijk nergens te vinden! Hoe stom ik het ook vind, bij een film als Meet The Robinsons kan ik het nog een heel klein beetje begrijpen omdat deze meer op kinderen is gericht. Maar als we dan spreken over Surf’s Up? Alstublieft liefste Pathé, Utopolis en JT: volwassenen willen deze leuke animatiefilm ook zien en we betalen dezelfde prijs als die kleine ukkepukken! We beloven de zalen te vullen en veel popcorn te bestellen.

Zijn mijn gedachten nu zo misvormd door het bloggen dat ik me al die grote animatiefans maar inbeeld? Hopelijk deelt de Belgische Kinepolis volgende week niet dezelfde mening en kunnen we daar gaan kijken…

Je kan Meet The Robinsons ook in Digital 3D gaan kijken in verschillende zalen in Nederland. Filmladder is een handige site om een zaal in je buurt te vinden.

Lees meer over Surf’s Up:
- Filmrecensie Surf’s Up: Awesome Dude!
- Surf’s Up in Nederland
- Nieuwe plaatjes uit Surf’s Up
- Surf’s Up animatie in documentaire-stijl
- Nederlandse en Vlaamse stemmen Surf’s Up
- Surf’s Up eindelijk goed stemmenwerk

Lees meer over Meet The Robinsons:  
- Pixar knutselt aan Meet The Robinsons
- Swingende gedragsregels bioscoop
- Bekijk Meet The Robinsons reclamefilmpje
- Moet je nog naar trailers kijken
- Slecht voorteken Meet The Robinsons uitgesteld

Lees ook:Meet The Robinsons in de Belgische bioscoop
Lees ook:Moet je nog naar trailers kijken?
Lees ook:Swingende gedragsregels bioscoop
Lees ook:Overzeese koopjes
Lees ook:Surf’s Up in Nederland

4 reacties op “Surf’s Up en Meet The Robinsons in de bioscoop

  1. esteban

    Over de hele lijn moet ik concluderen dat het in Nederland blijkbaar vaker voorkomt dan in Belgie. Maar volgens de eerste geruchten uit betrouwbare bron zit de kans erin dat ook wij enkel de NV krijgen te zien als we het over Robinsons hebben. :( Jammer, die fout hebben ze de afgelopen tijd wel meer gemaakt. Dit terwijl die 3D animatiefilms goed verkopen bij jong én oud.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lukas

    Echt schandalig dat we hem niet in het Engels kunnen zien, ik had ze beiden graag in de bioscoop gezien. Dat wordt downloaden. Er wordt onzettend veel moeite gestoken in zo’n film en dan krijgen we de stemmen er niet bij en moeten we het doen met geforceerde vertaalde woordgrapjes. Animatie is blijkbaar nog steeds voor kinderen, jammer Nederland!

      /   Beantwoorden  / 
  3. esteban

    Zonet ontdekt dat hij op bepaalde plaatsen in Belgie wél in het Engels is te bekijken. Vreemd genoeg draait hij in één van de grootste bioscopen gewoon helemaal niet, terwijl hij in een ander filiaal van dezelfde bioscoopketen in beide talen draait. Begrijpen wie begrijpen kan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Biosccop Noord Holland

    Op dit moment draaien er in bioscoop cineworld ook verschillende oudere films waaronder deze twee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.