Nieuwe Muppets-film voor 2011

The Muppets komen naar de bioscoop in 2011

Wie nu al op zoek is naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom volgend jaar en geen inspiratie heeft, vindt misschien inspiratie in dit nieuws: Walt Disney brengt op kerstdag in 2011 de nieuwe Muppets-film naar de bioscoop.

Enkele bekende personages uit The Muppet ShowOndanks eerdere berichten zal de nieuwe film met de bekende poppen van Jim Henson niet luisteren naar de titel The Greatest Muppet Movie Of All Time.

Walt Disney kiest namelijk voor de iets meer strategische titel The Muppets. Geen verrassing daar, want eenvoudige namen zijn tegenwoordig een trend (denk aan films zoals Star Trek en The A-Team). Voortaan heet het nieuwe avontuur van de komische poppen dus gewoon The Muppets, maar hopelijk betekent dat niet dat de film daarom minder great wordt. De verwachtingen blijven in elk geval hooggespannen.

De regisseur die nieuw leven blaast in het verse poppenavontuur is James Bobin. Het script werd geschreven door Nicholas Stoller en Jason Segel. Die laatste zal ook een rolletje spelen in de film. Over het verhaal is nog niet veel bekend, maar Segel zou een man spelen die alle Muppets weer bij elkaar wil brengen om het Muppet Theater te redden, waarop een gemene oliebaron zijn oog heeft laten vallen omdat het theater bovenop een oliebron zit. (Misschien een leuke cameo voor iemand van BP?)

Voorlopig staat The Mupets gepland voor 25 december 2011. Een dappere keuze van de studio, want in dezelfde week wordt ook The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn, de eerste geanimeerde Kuifje-film van Steven Spielberg.

(Via ComingSoon en SlashFilm)

Lees ook:Nieuwe posters barstensvol Muppets
Lees ook:Kermit en Miss Piggy klaar voor The Muppets
Lees ook:Clip: The Muppets en hun grootste fan
Lees ook:Vervolg op The Muppets in de maak
Lees ook:Leuke filmposter voor The Muppets

6 reacties op “Nieuwe Muppets-film voor 2011

  1. Pieter

    Kuifje krijgt van mij voorrang :) Niet echt een slimme zet van Disney.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Voor mij krijgen dan de Muppets voorrang, nu en altijd.

    Dat gezegd….inderdaad geen slimme zet van Disney, moest ik niet zo een fan zijn zou ik ook wel voor Kuifje kiezen denk ik.
    .
    Hun doel is toch ook wat om een nieuwe generatie kennis te laten maken met de muppets, en dan eens niet door cameos in allerhande populaire programmas.

      /   Beantwoorden  / 
  3. kenny

    dat het maar even grappig blijft ( of ng grappiger word ) als vroeger :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. reaper for carl

    zo en dat dit keer carl the big klote muppet opgevreten

      /   Beantwoorden  / 
  5. kermit

    who needs kuifje
    muppets 4 ever

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.