Les Films d’Ici gaat op zoek naar Mister Wu

Waltz with Bashir-producent kondigt nieuwe film aan.

Les Films d’Ici, een van de producenten van Waltz with Bashir (in 2009 genomineerd met een Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film), gelooft in de combinatie van live action en animatie. Eerder deze week kondigde de studio de deels geanimeerde documentaire The Last Hijack aan, een coproductie met het Amsterdamse Submarine. Daarnaast werkt de studio ook aan Mister Wu.

De film wordt geregisseerd door Patrick Zachmann en Jian Liu en draait om een Franse fotograaf/journalist die aan een roman werkt over de Chinese diaspora. Tijdens zijn onderzoek maakt hij kennis met Wu, een Frans-Chinese man met een import- en exportbedrijf. De twee raken bevriend en Wu blijkt een erg goede gids, tot hij op mysterieuze wijze verdwijnt. Het verhaal is gebaseerd op Zachmanns eigen ervaringen.

De Chinese Liu staat in voor de geanimeerde stukken in de film. Zijn tekenfilmdebuut Piercing I werd vertoond op de vorige editie van het animatiefestival in Annecy. De afbeeldingen in dit bericht komt uit die film. Plaatjes uit Mister Wu zijn er immers nog niet, maar zo heb je in elk geval al een idee van Liu’s tekenstijl.

(Via Variety)

Lees ook:Nieuwe plaatjes uit The Congress
Lees ook:Vervolg op Gnomeo & Juliet in de maak
Lees ook:Eerste teaser voor Starship Troopers: Invasion
Lees ook:Vervolg op Starship Troopers in de maak
Lees ook:Eigen tv-serie voor Arthur and the Minimoys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.