Sobere teaserposter voor Kuifjes eerste 3D-avontuur

Bekijk de eerste teaserposter voor Tintin: The Secret of the Unicorn

2011 staat in het teken van The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, waarvan de eerste teaserposter nu is opgedoken.

Teaserposter voor Tintin: The Secret of the Unicorn (Het Geheim van de Eenhoorn)Volgend jaar verschijnt de langverwachte animatiefilm rond Kuifje, de legendarische creatie van de Belgische striptekenaar Hergé. De film wordt geregisseerd door Steven Spielberg, die met de film zijn eerste stappen zet in de wereld van de performance capture. Dat is een techniek waarbij de bewegingen van echte acteurs eerst nauwkeurig worden geregistreerd en later omgezet in een digitaal computermodel (denk aan Avatar and A Christmas Carol). De opnames waren in december 2009 al achter de rug, de rest van de tijd gaat naar het afwerken van de animatie door de studio Weta Digital (The Lord of the Rings, Avatar, District 9).

Na The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (Het Geheim van de Eenhoorn) wordt een tweede film geregisseerd door Peter Jackson. Mogelijk verschijnt er in 2013 ook nog een derde deel, maar daarover is nog niets bekend.

Het is jammer dat de teaserposter nog niet uitpakt met een voorsmaakje van de geanimeerde personages, maar ik heb zo’n vermoeden dat de film het lange wachten waard zal zijn. De film wordt op 26 oktober 2011 in Nederland verwacht.

Albumcovers van de twee albums die verfilmd worden

(Via Collider, met dank aan Chongweikk voor de tip)

Lees ook:Nieuwe afbeelding uit Kuifjes 3D-avontuur
Lees ook:Eerste trailer voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe trailer voor Kuifje zit boordevol actie
Lees ook:Een ton nieuwe afbeeldingen uit Kuifjes 3D-film
Lees ook:Meer spektakel uit The Adventures of Tintin

6 reacties op “Sobere teaserposter voor Kuifjes eerste 3D-avontuur

  1. Hannes

    Wow, dat is echt nog wel eventjes wachten (oktober 2011)… Hopelijk krijgen we binnenkort inderdaad een voorproefje, want man, wat ben ik benieuwd hoe ze het gaan uitwerken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. esteban

    Dit is toch helemaal niet officieels? Geen studio-logo’s, geen namen, dit is fake.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Seppe

      Hmm, dat zou best wel eens kunnen zijn waarom de poster op de bronsite alweer offline werd gehaald. Vond het zelf al vreemd dat er een stripafbeelding op de poster prijkte, maar gezien het bronmateriaal bleef het een mogelijkheid. Afwachten op nieuwer materiaal dan maar…

        /   Beantwoorden  / 
    2. Tom

      Teaserposters hebben wel vaker geen logo’s. Neem bijvoorbeeld die van Sint. Daarnaast kunnen ze alles zijn. Concept-art, een letter, een plaatje uit de strip (zoals hier het geval). Gewoon om te laten weten dat een film eraan komt, en wat is er in dit geval nou herkenbaarder dan een originele tekening van Hergé?

        /   Beantwoorden  / 
  3. Tom

    Ik dacht dat ze The Secret of the Unicorn en Red Racham’s Treasure in één film zouden stoppen, samen met stukjes uit “The shooting star” en “The Crab with the Golden Claws”.

    Toch vreemd dat op imdb dan inderdaad staat dat men het verhaal in tweeen zal splitsen gezien de titel. Ik ben heel benieuwd wat het nou uiteindelijk zal worden en welke delen ze gaan verfilmen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Florian

    Yes!!! Simon Pegg en Nick Frost als Janssen en Janssen!!! XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.