Download Stop Motion Magazine nummer drie

Download het derde nummer van het gratis Stop Motion Magazine

De derde editie van het gratis magazine is beschikbaar. Boordevol weetjes, interviews en praktische tips over de kunst van stop motion.

The 7th Voyage of Sinbad van Ray HarryhausenHet decembernummer van Stop Motion Magazine staat online. Het magazine, geschreven voor en door fans van de arbeidsintensieve animatiestijl, neemt ook deze keer weer een kijkje achter de schermen van enkele professionele kunstenaars.

Er is een uitgebreide fotoreportage over een tentoonstelling met werk van Ray Harryhausen, een van de stop-motionpioniers die meer dan vijftig geleden al bekende sprookjes en fantastische verhalen in stop motion maakte, waarvan de avonturen van Sinbad wellicht het bekendste zijn.

Olaf, een fantasievol beeldwerk van John BrownVerder is er nog een interview met John Brown, een professionele beeldhouwer die aan heel wat grote Hollywoodfilms meewerkte (Mars Attacks!, Alien Resurrection, The Hulk, Planet of the Apes…) en vertelt organisator Erik Goulet zijn ervaringen over wat er allemaal komt kijken bij het oprichten van het Montreal Stop Motion Film Festival.

Het Stop Motion Magazine nummer drie kan je via deze link gratis downloaden (het pdf-bestand bevat 70 pagina’s en is slechts 5 MB groot).

Meer informatie vind je op www.stopmotionmagazine.com.

Lees ook:Download het gratis magazine over stop-motionanimatie
Lees ook:Gratis stop-motionmagazine nummer twee
Lees ook:Stop Motion Magazine opgedragen aan Art Clokey
Lees ook:Eerste trailer voor Rise of the Planet of the Apes
Lees ook:Nieuwe trailer voor Rise of the Planet of the Apes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.