Volwassen animatiefilm Hell & Back in de maak

Een nieuwe stop-motionfilm van de makers van Robot Chicken.

Hell & Back. Zo heet de gloednieuwe stop-motionfilm voor volwassenen. Zoals de titel doet vermoeden, draait Hell & Back om een trip naar de speelplaats van Satan. Twee vrienden reizen naar de duivelse locatie wanneer hun maatje per ongeluk naar de hel wordt gesleurd. De film krijgt het ‘R-Rated’-label en zal dus niet geschikt zijn voor jonge kijkers.

De regie is in handen van Tom Gianas (Saturday Night Live) en Ross Shuman (Robot Chicken). Acteurs Nick Swardson en TJ Miller zullen hun stem lenen aan enkele karakters. De film is een productie van ShadowMachine Films, de studio die de succesvolle stop-motionseries Moral Orel en Robot Chicken maakte voor Adult Swim (het volwassen broertje van Cartoon Network).

De opnames beginnen in januari 2012. Stop-motionanimatiefilms maken is behoorlijk tijdsintensief, dus het duurt vast nog enkele jaren voor de film de bioscoopzalen bereikt. In Robot Chicken werd al eerder een bezoekje gebracht aan de hel. In het fragment onderaan (uit aflevering Celebutard Mountain) zie je hoe superheld Spawn het opneemt tegen de duivel.

Robot Chicken: Face-off Spawn and the Devil

(Via Deadline)

Lees ook:Verse zielen voor Hell & Back
Lees ook:Promoplaatjes Hell & Back
Lees ook:ShadowMachine animeert Pinocchio
Lees ook:Mila Kunis als sexy demon in Hell & Back
Lees ook:Rick and Morty online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.