Promoplaatjes Hell & Back

Een eerste blik op de duivelse stop-motionkomedie voor volwassenen.

Hell & Back is een nieuwe, komische bioscoopfilm die niet geschikt is voor kleine kinderen. De regie is in handen van Tom Gianas (Saturday Night Live) en Ross Shuman (Robot Chicken).

De film is de eerste avondvullende productie van ShadowMachine, de studio die onder andere Moral Orel en Robot Chicken maakte, twee populaire televisieseries (stop motion) die op Cartoon Networks Adult Swim verschenen.

Het verhaal draait om een reis naar Satans speeltuin. Remy (Nick Swardson), Augie (TJ Miller) en Curt (Rob Riggle) zijn drie schoolvrienden die tijdens hun vakantie op een kermis werken. Wanneer ze horen dat de boel gesloten wordt, zoeken ze hulp bij de waarzegger. Er wordt een foute deal gemaakt en wanneer Curt de ‘Bloedeed van Beelzebub’ breekt, wordt hij naar de hel gesleurd. Zijn vrienden willen hem redden en gaan hem achterna, ook al zijn ze helemaal niet klaar om de hel te bestormen.

Mila Kunis leent haar stem aan Deema, een vrouwelijke demon die de jongens door de hel gidst. Ze is de halfmenselijke dochter van Orpheus (Danny McBride), die tijdens zijn bezoek aan de hel alles neukte waar een gat in zat. Bob Odenkirk kruipt in de rode huid van de duivel, die sinds het prille begin de baas is van de hel en daar stilaan genoeg van krijgt. Susan Sarandon geeft klank aan de engel Barb. Verder zijn ook nog Jennifer Coolidge, Kerri Kenney, Michael Pena, David Koechner, JB Smoove, Brian Posehn, Greg Proops, Seth Morris, Maria Bamford en Jay Johnston in de film te horen.

De animatiefilm is momenteel in productie en wordt wellicht in de loop van 2013 in de Amerikaanse zalen verwacht. Bovenaan vind je het logo, rechts een stukje artwork en onderaan het duivelse promotieplaatje dat voor het eerst een licht schijnt op de donkere krochten van de hel.

Promotieplaatje Hell & Back

Lees ook:Mila Kunis als sexy demon in Hell & Back
Lees ook:Volwassen animatiefilm Hell & Back in de maak
Lees ook:Verse zielen voor Hell & Back
Lees ook:ShadowMachine animeert Pinocchio
Lees ook:Disney voelt zich niet kiplekker

Eén reactie op “Promoplaatjes Hell & Back

  1. DragonMaster

    Erg veel is er nog niet te zien, maar het klinkt wel grappig. Veel bekende namen, sommmige van wie je het echt niet zou verwachten (o.a. Susan Sarandon)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.