Teaser voor Angry Birds-serie

Dolle vogels en varkens in de eerste beelden uit de tekenfilmserie.

Zoals we eerder schreven, hebben de makers van Angry Birds grote plannen met de game. Er verschijnen regelmatig nieuwe updates en variaties op het spelletje, maar achter de schermen wordt ook gewerkt aan een heuse avondvullende film. Die zal pas in de zomer van 2016 verschijnen, maar in afwachting daarvan krijgen fans eerst een geanimeerde serie geserveerd.

Er wordt druk onderhandeld met zenders om de reeks op televisie uit te zenden, maar de eerste afleveringen van Angry Birds Toons verschijnen voorlopig online. De enige uitzondering is Oekraïene, waar de serie volgende maand op de buis komt. De rest van de wereld zal naar de officiële website moeten surfen, waar elke week een nieuwe episode van Angry Birds Toons online komt.

De geanimeerde verhalen zullen een antwoord bieden op wat de hele wereld zich al zo lang afvraagt: Waarom is Bomb Bird eigenlijk zo boos? Waarom is King Pig de koning van de varkens? En zullen de ondeugende krulstaarten eindelijk de eieren kunnen stelen?

Onderaan in dit bericht vind je alvast een hectisch voorsmaakje van de tekenfilmserie. De eerste aflevering van de geanimeerde vogelavonturen verschijnt op 16 maart 2013.

Teaser voor Angry Birds Toons

(Via THR)

Lees ook:Angry Birds-spelletje krijgt een animatieserie
Lees ook:Angry Birds-makers kopen animatiestudio
Lees ook:Angry Birds-serie verschijnt dit jaar
Lees ook:Regisseursduo voor Angry Birds
Lees ook:Angry Birds: Van iPhone naar Hollywood?

Eén reactie op “Teaser voor Angry Birds-serie

  1. TAZ

    de korte filmpjes kunnen goed binnenkort op youtube te bekijken zijn maar ik zou het ook wel leuk vinden als ie dit jaar ook op de nederlandse disney xd zou gaan verschijnen maar dat is nog afwachten.
    in ieder geval is de trailer al best leuk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.