Trailer Solan & Ludvig-film

Solan & Ludvig

Nieuwe beelden uit de stop-motionfilm met Nederlandse poppen.

Solan & LudvigSolan og Ludvig: Jul i Flåklypa (Solan and Ludvig: Christmas in Pinchcliffe) is een nieuwe animatiefilm die gebaseerd is op de populaire Pinchcliffe-avonturen uit Noorwegen. Met behulp van de stop-motiontechniek komen de verlegen egel Ludvig, de ondeugende ekster Solan en de uitvinder Reodor Felgen opnieuw tot leven.

Het is winter in Pinchcliffe en Ludvig droomt van een witte Kerstmis, ook al ligt er nog geen sneeuw. Reodor besluit daarom ’s werelds krachtigste sneeuwkanon te maken, maar helaas belandt de uitvinding in de handen van Freeman Pløsen. Hij is de uitgever van de lokale krant. Om de verkoop ervan te doen stijgen, belooft hij de lezers een recordhoeveelheid sneeuw.

De machine is echter niet bedoeld om Moeder Natuur uit te dagen en een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen. Wanneer Reodor op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten vrienden Ludvig en Solan in actie komen.

De film werd geregisseerd Rasmus A. Sivertsen, geproduceerd door Maipo Film en geanimeerd door Qvisten Animation uit Oslo. Voor de poppen kregen de makers hulp van de Nederlandse studio Pedri Animation uit Ankeveen.

Eerder presenteerden we al een fragment, maar ondertussen is ook de Noorse trailer voor de film opgedoken. Voorlopig zonder ondertitels, maar de leuke beelden spreken voor zich. Onderaan vind je een voorbeeldje van een maffe uitvinding en ook een muziekvideo (voor het Noorse liedje Det som sner, ingezongen door Aslag Haugen en Tuva Syvertsen) die fragmenten uit de animatiefilm bevat.

Het resultaat wordt op 8 november 2013 in de Noorse zalen verwacht.

Trailer Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa

Resirkulasjon Totale

Muziekvideo voor sneeuwlied Det som sner

Lees ook:Christmas in Pinchcliffe in de maak
Lees ook:Eerste beelden Solan & Ludvigs kerstfilm
Lees ook:Vanavond op tv: Het Noorse bioscoopsucces Flåklypa Grand Prix
Lees ook:Nederlandse stemmen Bolt
Lees ook:The Muppets zingen met Cee Lo Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.