Fox op zoek naar nieuwe animatieseries

20th Century Fox is op zoek naar een nieuwe animatieserie om in de voetstappen te treden van The Simpsons, Family Guy of American Dad. Er worden momenteel drie formats onder de loep genomen, of deze allemaal de eindstreep halen is nog maar de vraag. The Pitts, Relative Insanity en Mothballs zijn kandidaat om versterking te bieden op de animatiezondag van Fox TV.

The Pitts is een geanimeerde versie van de live-action sitcom The Pitts. De serie is een spoof op de typisch Amerikaanse sitcoms over ‘s werelds meest rampspoedige familie. De live-action versie was allerminst succesvol en na slechts een maand werd de show geannuleerd. Met een geanimeerde versie willen Simpsons ancien Mike Scully en zijn vrouw Julie Thacker de serie nieuw leven in blazen. Ze vergelijken hun poging met een wekelijkse Simpsons Halloween Special.

Relative Insanity is een productie van Jack Black, Justin Roiland en Benn Cooley. Het verhaal gaat over een twintiger die zijn leven maar niet op orde krijgt en dit vooral wijt aan zijn oncontroleerbaar gekke familie.


Mothballs
is een creatie van Matt Silverstein en Dave Jeser (Drawn Together) over een verpleeghuis gerund door de disfunctionele familie The Westings. De beheerder moet op een dag zijn vervreemde vader opvangen in het van regels overgoten tehuis.

De ‘nieuwigheden’ gaan dus vooral over het niet zo originele thema van disfunctionele families. (Bron AWN

Lees ook:
- Dochter van de duivel en verliefd op jezus
- Lang leve Slacker Cats?
- Kwalitatieve animatieprogramma's op Google Adsense

Lees ook:Eerste teaser voor tekenfilmserie Bob’s Burgers
Lees ook:Eerste blik op tekenfilmserie Crash Canyon
Lees ook:Disney vindt talent voor Animated American
Lees ook:Geen verrassing: The Simpsons krijgt 23e seizoen
Lees ook:Tosh maakt animatieserie voor Comedy Central

Eén reactie op “Fox op zoek naar nieuwe animatieseries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.