Pixar helpt Walt Disney met The Muppets

Pixar helpt Walt Disney met The MuppetsMeer en meer filmmaatschappijen doen een beroep op het talent van andere grote studio’s. Het recentste voorbeeld is Walt Disney die te rade gaat bij Pixar voor de nieuwe Muppets-film.

De nieuwe film met de bekende poppen van Jim Henson wordt geregisseerd door James Bobin. Acteur Jason Segel, die ook een rol in de film speelt, pende samen met Nicholas Stoller aan het script. Maar voor de film groen licht krijgt en de opnamen van start gaan, gingen de makers eerst aan tafel zitten met enkele getalenteerde filmmakers van Pixar.

In zo’n rondetafelbespreking wordt het hele script van de film voorgelezen. Op die manier hopen de makers problemen op voorhand op te sporen en te verbeteren. John Lasseter, Brad Bird, Pete Docter, Andrew Stanton, Michael Arndt, Bob Peterson en Ed Catmull waren aanwezig en deelden maar wat graag hun visie op de Muppets-film, zoals dat eerder ook al gebeurde voor The Princess and the Frog en de aankomende producties Tangled en Tron Legacy.

The Muppets staat gepland voor 25 december 2011. Hopelijk heeft Pixar een positieve inbreng gehad en kunnen we volgend jaar weer snoepen van de avonturen die de poppen steeds weer beleven.

(Via The Playlist en THR)

Lees ook:Eerste teaser tweede Muppets-film
Lees ook:Nieuwe posters barstensvol Muppets
Lees ook:Vervolg op The Muppets in de maak
Lees ook:Eerste details over tweede Muppets-film
Lees ook:Veelbelovende trailer voor The Muppets

4 reacties op “Pixar helpt Walt Disney met The Muppets

  1. Jeroen

    Lijkt me wel een goed idee, nu kunnen we er zeker van zijn dat buiten een goede dosis humor de film ook een hart zal hebben. :)
    .
    Het intrigeert mij wel, zou heel graag een vlieg op de muur zijn tijdens zo een meetings.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    Disney heeft de jim henson company ook niet voor niets overgekocht.
    als dat ook gaat betekenen dat we the muppet show of muppets tonight bijvoorbeeld op disney channel gaan zien op wordt ik er wel vrolijk van want ik heb me altijd een ongeluk gelachen met de humor van the muppets.
    laten we hopen dat dat waar is en dan wel het liefst gewoon in het engelstalig met nederlandse ondertiteling want ik zie het in ieder geval veel liever als al die nederlandstalige jeugdseries die nu op disney channel komen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thijs

    Heel vet dat dit gaat komen..

    Maar hbe nog veel meer zin in TRON :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. TAZ

    als we geluk hebben verschijnt er volgend jaar op disney xd wel een tekenfilmserie genaamd tron: the animated series.
    alleen wel jammer dat animatieserie voor pirates of the caribbean afgeblazen is want ik wel gehoopt dat disney zoiets doorgezet had.
    hopelijk laten ook de muppets zich wat meer zien op disney channel en wat meer mickey mouse, donald duck, goofy, pluto en knabbel & babbel kan ook geen kwaad voor de zender en dan het liefst nog wel een half uurtje classic cartoons van walt disney want die komen nog steeds veeeeeeeeeeeel te weinig op disney channel.
    al die beslissingen maakt the disney company allemaal.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.